
4-5 pers.
Ingredienser
1 kylling
1 icebergsalat
3-4 stilke bladselleri
1 rød peberfrugt
150 g champignon
1½ dl bælgede ærter
1 galia- eller også honningmelon
50 g mandler
Dressing.
2 dl creme fraiche
2 dl tykmælk eller også ymer
3-4 spsk. Karry
1 tsk. Dijonsennep
1 tsk. Sukker
salt
1 bdt persille
Fremgangsm & aring;De
Kog kyllingen i letsaltet vand ca. 1 time. Lad den svale i kogelagen. Befri den for skind og benog skær kødet i passende stykker.
Kom strimler af icebergsalat i et halvdybt fad. Fordel fjerkræet herpå sammen med strimlet peberfrugt og fintsnittet bladselleri. Skær champignon i skiver. Drys dem imellem sammen med ærterne.
Rist mandler på en tør pande. Drys med salt og hak dem groft. Kom dem på salaten. Skær melon i tern og kom på salaten. Drys med hakket persille.
Rør creme fraiche og ymer/tykmælk sammen krydr med karry. Sennep; Sukker og salt. Server det i en skål. Eller kom det på salaten før servering.
Server med groft brød.