Livsstil og God Mad

Asiatisk kylling

2 pers.

Ingredienser

2 kyllingebrystfileter, skåret i strimler
4 spsk. sød chilisovs
2 tsk. flydende honning
1 bdt. forårsløg i julienne
200 g. friske, grønne bønner, nippet og skåret én gang på skrå
½ liter bouillon
4 tsk. majsstivelse
salt, friskkværnet peber
jordnødde- eller avocadoolie til stegning

Fremgangsmåde

Bland kyllingestrimlerne med honning, sød chilisovs og friskkværnet peber. Stil i køleskabet i én time.
Varm lidt olie op i en wok eller sauter pande og lynsteg kyllingestykkerne ad et par omgange.
Hvis der er nogen rester af marinaden blandes den med bouillon, som igen er rørt med maizena.
Når kyllingen er stegt færdig kommer du forårsløg og bønner i og de steges i et par minutter, krydr med lidt salt.
Kom bouillonen-blandingen i og lad det hele koge nogle minutter under omrøring.
Smag til med mere sød chili sovs og peber.
Serveres med kogte kinesiske nudler.

Exit mobile version