
2 pers.
Ingredienser
2 torskefileter. Skrået i mindre stykker
2 laksefileter. Skåret i mindre stykker
1 frisk. Rød chili. Udkernet og finthakket
lidt kokosmælk
lidt piskefløde eller også madlavningsfløde
1 håndfuld store. Grønlandske rejer. Optøede og afdryppet
1 bdt. Dild. Hakket
friskpresset limesaft
salt. Friskkværnet peber
olie
Fremgangsm & aring;De
Varm lidt olie op på en pande og sauter chili lidt Men uden, at den tager for meget farve. Tilsæt fiskestykkerne og lad dem stege lidt med. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld kokosmælk og fløde ved Så meget som du synes og i det forhold du synes. Smag til. Lad det simre til det tykner. Smag til med lidt limesaft og når det er færdigt. Tages panden af varmen og rejerne kommes ved og vendes rundt; De må endelig ikke få mere varme end det Så bliver de ødelagt.
Drys med dild og server til pasta eller også ris.