Fiskefad med porrer og fløde

4 pers.

Ingredienser

3 porrer, renset og skåret i ringe
4 gulerødder i skrå skiver
600 g torsk eller anden fast hvid fisk
200 g bacon i tern
1-2 tsk karry
250 g champignoner i skiver
½ liter piskefløde
1 ds koncentreret tomatpure (170 g)
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Fordel porrer og gulerødder i et smurt fad.
Skær fisken i grove stykker og læg stykkerne ovenpå grøntsagerne.
Rist baconterningerne med karry.
Tilsæt champignonerne og lad dem svitses med.
Tilsæt fløde og tomatpure.
Smag til med salt og peber.
Lad blandingen simre i ca. 5 min.
Fordel bacon-flødebladingen over fisk og grøntsager.
Stil retten i ovnen ved 200 grader i 25-35 min.
Server retten med løse ris og brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik