Livsstil og God Mad

Torskelasagne

4 pers.

Ingredienser

400 g torskefilet
300 g spinat, frosset
3 porrer, godt renset og skåret i ringe
3 stilke bladselleri, skåret i tynde skiver
½ liter mornaysauce 5%
1 dl mælk
8 forkogte tørrede lasagneplader (ca. 150 g)
salt, citronpeber
lidt olie

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande, kom den frosne spinat på og svits den i et minuts tid. Tilsæt porrer, bladselleri, citronpeber og salt og svits i endnu et par minutter.
Dup torskefileterne helt tørre.
Rør MornaySauce og mælk sammen. Læg ingredienserne lagvis i et smurt ovnfast fad, gør således: halvdelen af fiskefileterne, 4 lasagneplader, ca. 5 dl af grønsagerne og 3 dl ostesauce. Gentag med resten af ingredienserne.
Bag lasagnen midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35-40 minutter. Lad lasagnen hvile tildækket på køkkenbordet i ca. 10 minutter, inden den serveres med en salat og noget lækkert brød.

Exit mobile version