tilbehør til 4 pers.
Ingredienser
1 kg. kartofler, skrubbet og skåret i både
3 gulerødder i skrå skiver
olivenolie
2 spsk. citronsaft
nogle kviste frisk oregano eller 2 tsk. tørret
salt, friskkværnet peber
Desuden:
1 rød peberfrugt i strimler
1 grøn peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
olivenolie
4 fed hvidløg, presset
salt, friskkværnet peber
1 blok feta, smuldret
1 glas gode kalamataoliven
Fremgangsmåde
Vend peberfrugterne med olivenolie, hvidløg, salt og friskkværnet peber. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. ½ times tid.
Vend kartofler med olie, citronsaft, oregano, salt og friskkværnet peber. Steg i ovnen ved 200 grader i 40-50 minutter, til de er gyldne og møre. Vend med peberfrugtblandingen og smuldr feta over. Drys med oliven og server.