Reje-/mangosalat

4 pers

Ingredienser

300 g store grønlandske rejer, optøede og afdryppede
2 modne avocado, skåret i tern
limesaft
1 stor moden mango, skåret i tern
1 lille moden ananas, i tern
1 håndfuld friske mynteblade, hakket

Dressing:
2 tsk. Madras karry
saft af 2 lime
lidt flydende honning
2 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dryp avocadotern med limesaft med det samme, så de ikke bliver brune. Vend rejer, mango, ananas og avocado sammen.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag den til. Hæld den over salaten og vend godt rundt. Lad det trække i 10-15 minutter.
Drys med mynteblade lige inden servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik