Ris-pilaf

4 pers.

Ingredienser

225 g vilde ris-blanding
1 løg, skåret i skiver
1 fed hvidløg, presset
150 g grønne bønner, nippet
1 rød peberfrugt i små tern
1 grøn peberfrugt i små tern
250 g champignon i kvarte
salt, friskkværnet peber
lidt olie

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og sauter de godt skyllede og afdryppede ris i 2-3 minutter. Hæld kogende vand på så risene dækkes og kog i ca. 45 minutter, eller til risene er møre.
Varm lidt olie op i en gryde og sauter løgene til de bliver klare, men uden at de tager farve. Tilsæt peberfrugter, bønner og champignon og svits det 6 – 8 minutter, til bønnerne er sprødmøre. Tilsæt hvidløg og lad det stege med ½ minuts tid. Tilsæt risene og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.