
4 pers.
Ingredienser
500 g oksefilet
250 g grønne asparges. Skåret i stykker
150 g sukkerærter
250 g tørrede hvede nudler
Marinade.
1 tsk. Frisk revet ingefær
2 fed presset hvidløg
½ dl soya
½ dl sød sherry
2 spsk. Sesamolie
Dressing.
1 tsk. Dijonsennep
2 tsk. Honning
1 spsk. Hvidvinseddike
3 forårsløg i skiver
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Ristede sesamfrø
Fremgangsm & aring;De
Læg kødet i en stor skål med ingefær. Hvidløg. Soya. Sherry og sesamolie. Bland det godt. Stil tildækket i 10 minutter.
Kog eller også damp asparges og sukkerærter hver for sig. Indtil de er netop møre. Hæld vandet fra og skyl med koldt vand; Lad dem dryppe af. Kog nudlerne. Hæld vandet fra. Skyl med koldt vand og lad dryppe af. Lad kødet dryppe af over en skål og gem marinaden. Steg kødet i olie i en stor stegepande indtil det er brunt på begge sider og gennemstegt efter ønske. Tag af panden og lad det hvile i 10 minutter. Skær det i tynde skiver.
Hæld marinaden i panden og lad den simre under låg i 2 minutter eller også indtil den bliver tyk. Blandes med dressingen. inden servering blandes kød. Asparges. Sukkerærter og nudler forsigtigt med marinadeblandingen. Løg og sesamfrø.