Steak-sandwich

2 pers.

Ingredienser

1 ciabattabrød
1 romainesalat, godt skyllet og slynget tør
1 håndfuld rucola, godt skyllet og slynget tør
1 rødløg i tynde skiver
1 kugle mozzarella, i tynde skiver
2 spsk balsamico eddike
1 dl æblejuice
2 tsk rørsukker
225 g venø steaks i tynde skiver
8 semi dried tomater
Salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Lun brødet i en 200 grader varm ovn i et kvarters tid.
Fordel romainsalaten på 2 tallerkner, som bund.
Kom balsamico i en gryde sammen med æblejuice og sukker, kog ved kraftig varme i ca. 3 minutter, til den bliver tyk.
Varm olie op og når den er godt varm, steges steaksene ca. 1 minut på hver side og krydres med salt og friskkværnet peber. Fold kødet omkring tomat, mozzarella, rødløg og rucola og læg det på bunden af romainesalaten.
Skær brødet over på midten og halver det derpå diagonalt. Læg brødet lidt ind over salaten og dryp rundt om med indkogte balsamico.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik