Kylling på porrebund

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
3 porrer, godt skyllet og skåret i ringe
2½ dl piskefløde (her bruger jeg en Creme Fine 7%)
150 g bacon i tern
1 dl hvidvin
Salt, friskkværnet peber
revet mozzarellaost

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande og svits baconen på en tør pande. Tilsæt derefter porre, og svits det hele i et par minutter. Tilsæt vin og fløde, og kog blandingen op. Smag til med salt og peber. Kom blandingen i bunden af et smurt ildfast fad. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og brun dem på begge sider, krydr med salt og friskkværnet peber. Læg dem ovenpå porre- bacon blandingen i fadet. Drys med den revne ost, og sæt fadet midt i en 200˚ varm ovn i 20-25 minutter. Server med løse ris, lune flutes og salat.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik