
4 pers.
Ingredienser
500 g modne San Marzanotomater. Skåret i både.
100 g babyspinat. Godt skyllet og slynget tør
1 bakke rucola. Godt skyllet og slynget tør
1 pakke parmaskinke
6 æg
2 spsk. Mælk
1 løg. Finthakket
1 spsk. Olie
salt. Friskkværnet peber
Fremgangsm & aring;De
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk æg. Mælk. Salt og friskkværnet peber sammen.
Varm lidt olie på en pande der kan tåle, at komme i ovnen og sauter løgene til de bliver blanke og begynder, at tage farve. Kom spinaten ved og varm. Til den falder sammen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
, Hvis din pande IKKE kan tåle, at komme i ovnen. Kan det hældes over i et ovnfast fad eller også en lille bradepande.
Hæld æggemassen over og stil i ovnen i ca; 15-20 minutter. Til æggemassen har sat sig og bliver gylden.
Tag ud af ovnen og pynt med tomater i både. Parmaskinke og rucola. Server med lækkert rugbrød i tykke skiver.