Svampefyldt oksemørbrad

4 pers.

Ingredienser

150 g blandede svampe, rengjorte og skåret i små stykker
1 dl piskefløde
salt, friskkværnet peber
lidt friskpresset citronsaft
4 gode mørbradbøffer af 200 g
smør til stegning

Fremgangsmåde

Tryk bøfferne let med håndroden, krydr dem med salt og friskkværnet peber. Varm smør op på en pande og når det er bruset af, brunes bøfferne på begge sider. Lægges derefter i et ovnfast fad.
Svits svampene i ganske lidt smør, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld fløde og lidt citronsaft ved og smag til. Lad fløden koge ind, så det bliver en tyk blanding.
Skær en lomme i hver mørbrad og fæstn med tandstikkere. Sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 5-7 minutter.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik