Cote de Boeuf med peber

4 pers.

Ingredienser

1 spsk. peberblanding fra Santa Maria
400 g oksefilet (i et stykke), afpudset
groft salt
1 tsk. dijonsennep
2 spsk. balsamico
3 dl rødvin
smør

Fremgangsmåde

Kom de hele peberkorn i en morter og knus dem – eller kom dem i en frysepose og knus dem med en kagerulle.
Bland peberblandingen med lidt groft salt og tryk blandingen fast på kødet.
Smelt smøret på en pande og lad det bruse af. Steg kødet på alle sider, til det er som ønsket og læg det så i et ovnfast fad. Kom sennep, balsamico og rødvin på panden, kog panden af. Lad det koge lidt ind. Smag til med salt og friskkværnet peber. Hæld det over kødet. Skær kødet i skiver på tværs af kødtrådene.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik