Panerede kammuslinger med melonsalat

4 pers.

Ingredienser

½ frisk, moden ananas, stokken fjernet og skåret i mindre stykker
1 lille moden melon (brug den du kan lide), halver den, fjern kerner og skær den i mindre stykker
1 tsk. frisk ingefær, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
2-3 spsk. majsstivelse
salt, friskkværnet peber
16 store kammuslinger
blandede salatblade, godt skyllet og slynget tør

Dressing:
2 tsk. worcestershiresauce
100 g roquefort
1 spsk. riseddike
1 fed hvidløg, knust og finthakket
salt, friskkværnet peber
1 spsk. basilikum, finthakket
1 dl kernemælk

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender/foodprocessor og kør til en glat dressing. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Bland finthakket hvidløg og ingefær sammen. Krydr majsstivelsen med lidt salt og friskkværnet peber, vend godt rundt. Vend først kammuslingerne i hvidløgsblandingen og derefter i majsstivelsen. Varm olie op på en pande og steg dem 30-60 sekunder på hver side – alt efter hvor store de er – men giv dem endelig IKKE for meget, så bliver de ødelagte.
Anret salaten på 4 tallerkner. Fordel de stegte kammuslinger og resten af ingredienserne ovenpå. Dryp med dressingen og smuldr evt. lidt roquefort over tilsidst. Server med lækkert brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik