Pasta med ansjoser og artiskok

2 pers.

Ingredienser

1½ dl piskefløde
8 ansjosfileter i olivenolie
spaghetti til 2 personer
½ dåse artiskokker
75 g frisk parmesan, fintrevet
salt, friskkværnet peber
1 bdt. purløg, fintsnittet

Fremgangsmåde

Kog spaghetti i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente.
Gem 1 dl af kogevandet, hæld resten fra og lad spaghettien dryppe af.
Skær artiskokker i mindre stykker. Hak ansjoserne. Kom fløde og den gemte dl kogevand i en gryde og bring det i kog, tilsæt ansjoser, artiskokker og ost. Hæld den friskkogte spaghetti i, vend rundt og server, fordelt i 2 tallerkner. Drys med fintsnittet purløg.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik