
4 pers.
Ingredienser
Dressing.
1 spsk. Mayonnaise af god kvalitet
2 dl kaffefløde 9%
wasabi efter smag (pas på det er stærkt Så tilsæt det lidt ad gangen)
lidt salt
Salat.
1 rødløg skåret i smalle både
300 g friske. Grønne bønner. Nippet
800 g små. Nye kartofler
frisk koriander eller også bredbladet persille. Plukket
4 entrecote
Fremgangsm & aring;De
Kog kartoflerne i letsaltet vand. Til de er netop møre. Endelig ikke for længe. Hæld vandet fra og lad dem afkøle lidt Men de skal være lune når de skal i salaten. Skær dem i skiver.
Tag kødet ud Så det kan få stuetemperatur. Krydr med salt og friskkværnet peber
Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 1 minuts tid. Hæld vandet fra; Brus dem straks over med iskoldt vand og lad dem dryppe af.
Grill bøfferne på en godt varm grillpande eller også på en grill ude i haven. De skal have 3-4 minutter på hver side. Alt efter hvordan de ønskes. Tag dem af varmen og lad dem trække et par minutter. Inden de skæres i skiver
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og smag den til. Vend kartoflerne i sammen med bønnerne. Vend kødet i og krydr med salt og friskkværnet peber. Drys til sidst med plukket koriander eller også bredbladet persille.