4 pers.
Ingredienser
2 pebermakrelfileter
3/4 dl mælk
6 æg
3 forårsløg, finthakket
1 bdt. radiser, skåret i skiver
1 håndfuld cherrytomater, halveret
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Pisk æggene med mælk. Pil skind og ben af makrellen og del den i mindre stykker, rør det i æggemassen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Smelt lidt smør på en pande og kom æggemassen på. Steg ved middelvarme, løft op i den af og til i starten, til den stivner. Den er færdig, når den kun er let fugtig på overfladen.
Hvis du har en pande der kan tåle at gå i ovnen – HUSK AT TJEKKE DET!!! – så kan den også steges færdig i ovnen ved 225 grader.
Pynt den færdige æggekage med forårsløg, radiser og cherrytomater. Server med lækkert, groft rugbrød.