
4 pers.
Ingredienser
2 pebermakrelfileter
3/4 dl mælk
6 æg
3 forårsløg. Finthakket
1 bdt. Radiser. Skåret i skiver
1 håndfuld cherrytomater. Halveret
salt. Friskkværnet peber
Fremgangsm & aring;De
Pisk æggene med mælk. Pil skind og ben af makrellen og del den i mindre stykker. Rør det i æggemassen. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Smelt lidt smør på en pande og kom æggemassen på. Steg ved middelvarme. Løft op i den af og til i starten. Til den stivner. Den er færdig. Når den kun er let fugtig på overfladen.
, Hvis du har en pande der kan tåle, at gå i ovnen & #8211; HUSK, AT TJEKKE DET!!! & #8211;, Så kan den også steges færdig i ovnen ved 225 grader.
Pynt den færdige æggekage med forårsløg. Radiser og cherrytomater. Server med lækkert; Groft rugbrød.