
4 pers.
Ingredienser
100 g emmentaler, skåret i små tern
1 bakke blandede salater, godt skyllede og slynget tør
125 g god, kogt skinke, skåret i strimler
2 kyllingebrystfileter
lidt olie
salt, friskkværnet peber
½ dl god olivenolie
1/4 dl æblecidereddike
2 tsk. flydende honning
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom olie, eddike, honning, salt og friskkværnet peber i et glas med låg eller en meljævner. Ryst dressingen godt sammen og smag den til.
Varm lidt olie på en pande og krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Steg på panden, til de er netop gennemstegte, lad dem afkøle lidt. Riv kødet fra hinanden med 2 gafler eller skær dem i tern.
Fordel salaten på et fad, fordel kylling, skinke og ost ovenpå. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Dryp med dressingen og server med lækkert, groft brød til.