Thai fiskefrikadeller

ca. 24 stk.

Ingredienser

500 g faste, lyse fiskefileter uden ben
4 hakkede forårsløg
3 fed knust hvidløg
1 sammenpisket æg
1 spsk. hakket frisk koriander
1 spsk. fiskesauce
2 tsk. chilisauce
2 spsk. limesaft
1 tsk. reven limeskal
1 tsk. majsmel
100 g kogte basmati- eller jasminris
vegetabilsk olie til stegning

Fremgangsmåde

Kør fisk, forårsløg, hvidløg, æg, koriander, fiskesauce, chilisauce, limesaft. -skal og majsmel til en lind fars i en blender. Hæld farsen over i en skål, tilsæt ris og bland det hele godt. Varm 2 cm. olie op i en pande ved medium varme, kom nogle skefulde fars på panden og glat ud med en paletkniv. Steg fiskefrikadellerne gylne i 2 minutter på hver side. Dryp af på fedtsugende papir og server fiskefrikadellerne med det samme.
Server evt. sammen med sød chilisauce.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik