Thai fiskefrikadeller

ca. 24 stk.

Ingredienser

500 g faste. Lyse fiskefileter uden ben
4 hakkede forårsløg
3 fed knust hvidløg
1 sammenpisket æg
1 spsk. Hakket frisk koriander
1 spsk. Fiskesauce
2 tsk. Chilisauce
2 spsk. Limesaft
1 tsk. Reven limeskal
1 tsk. Majsmel
100 g kogte basmati- eller også jasminris
vegetabilsk olie til stegning

Fremgangsm & aring;De

Kør fisk. Forårsløg. Hvidløg. Æg. Koriander. Fiskesauce. Chilisauce. Limesaft. -skal og majsmel til en lind fars i en blender. Hæld farsen over i en skål. Tilsæt ris og bland det hele godt; Varm 2 cm. Olie op i en pande ved medium varme. Kom nogle skefulde fars på panden og glat ud med en paletkniv. Steg fiskefrikadellerne gylne i 2 minutter på hver side. Dryp af på fedtsugende papir og server fiskefrikadellerne med det samme.
Server evt. Sammen med sød chilisauce.