
10-12 stk.
Ingredienser
100 g smør, smeltet
3 æg
125 g rørsukker
2 tsk. bagepulver
3 spsk. usødet kakao, sigtet
200 g mel, sigtet
2 tsk. vaniljesukker
3 spsk. creme fraiche 18%
Glasur:
3 spsk. flormelis
1 spsk. usødet kakao
lidt kogende vand
1 dl kokosmel
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker tykt og luftigt med en el-mikser. Bland kakao, mel, vaniljesukker og bagepulver sammen, sigt det i æggeblandingen, vend det i med en ske – brug lette tag og rør ikke mere end højest nødvendig.
Lad det smeltede smør afkøle lidt, inden det vendes i dejen, skiftevis med creme fraiche – brug igen lette tag og rør ikke mere end nødvendigt.
Sæt muffinsform på en bageplade og fordel dejen i dem. Bag ved 180 grader – ikke varmluft – i ca. 16-20 minutter, eller til de er gennembagte. Husk at tjekke dem, inden de tages ud.
Sæt dem på en bagerist, hvor de køles helt af.
Rør flormelis og kakao med ganske lidt kogende vand, pas på at det ikke bliver for tyndt. Fordel det ovenpå kagerne og drys med kokos.