Tofu-/nudelsalat

2 pers.

Ingredienser

150 g fast tofu, skåret i tern
100 g sobanudler
2 spsk. soya
2 tsk. sukker
saft af 1 lime
salt, friskkværnet peber
½ bdt. forårsløg i tynde, skrå skiver
75 g bønnespirer
75 g sukkerærter i tynde strimler på langs
2 tsk. sesamfrø
lidt jordnøddeolie

Fremgangsmåde

Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og skyl straks under koldt vand, lad dem dryppe af.
Varm lidt olie op på en pande, til det er godt varm og tilsæt så tofu i tern, lad dem stege i 5-10 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Tag dem af og læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
Pisk soya, sukker og limesaft sammen. Vend dressingen med nudler, tofu, forårsløg, bønnespirer og sukkerærter. Drys med sesamfrø og server.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik