Lynstegt oksekød

2 pers.

Ingredienser

250 g mørt oksekød, gerne mørbrad i tynde skiver
100 g sobanudler
1 spsk. ingefær i juliene
2 fed hvidløg i tynde skiver
1 buket broccoli i små buketter
1 dl østerssauce
1 tsk. sukker
2 spsk. fishsauce
½ dl vand
½ bdt. forårsløg, fintsnittet
1 spsk. sesamfrø
lidt jordnøddeolie

Fremgangsmåde

Tilbered nudlerne efter anvisning, hæld vandet fra, skyl straks med koldt vand og lad dem dryppe af.
Kom lidt olie i en wok og varm det op, til det er godt varmt. Svits oksekødet ad et par gange til det er godt brunet, tag det op med en hulske.
Tilsæt ingefær, hvidløg og broccoli, lad det stege i et par minutter, under konstant omrøring. Tilsæt østerssauce, fishsauce, vand og sukker – rør rundt og tilsæt så nudlerne. Lad det koge op i 1-2 minutter, tilsæt kødet igen og lad det lige varme igennem. Drys med forårsløg og sesam, server straks.