
2 pers.
Ingredienser
1 aubergine i tynde skiver
ekstrajomfruolivenolie
2 fed hvidløg, presset
salt, friskkværnet peber
2 håndfulde blandede salatblade
1 lille håndfuld mynteblade, plukket i mindre stykker
1 spsk. sesamfrø
2 tsk. flydende honning
3 spsk. citronsaft
1 spsk. tahini
2 spsk. jomfruolivenolie
1 spsk, vand
salt, friskkværnet peber
Desuden:
2 kyllingebrystfileter
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op på en pande, krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg, til de er netop gennemstegte.
Læg aubergineskiverne på en bageplade, dryp med lidt olivenolie og drys med hvidløg og salt.
Bag dem ved 200 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne.
Pisk honning, citron, tahini, olie, vand, salt og friskkværnet peber sammen. Vend auberginer, salat og mynte sammen, dryp med dressingen.
Rist sesamfrøene lidt på en tør pande, lad dem afkøle og drys dem på tilsidst.
Server salaten til kyllingen.