
2 pers.
Ingredienser
1 kyllingebrystfilet
1 tsk. stærk, røget paprika
1 aubergine i tynde skiver
ekstrajomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber
3 spsk. skyr
1 tsk. dijonsnnep
2 tsk. karry
lidt romainesalat
2 modne, aromatiske tomater i skiver
2 grove boller
Fremgangsmåde
Læg aubergineskiverne på en bageplade, dryp med lidt olivenolie og krydr med røget paprika, salt og friskkværnet peber. Sæt dem under grillen i ca. 10 minutter – hold øje med at de ikke bliver brankede!
Krydr kyllingefileten med lidt salt og friskkværnet peber. Varm lidt olie op på en slip-let pande og steg det til det er netop gennemstegt, lad det trække i nogle minutter. Lad det afkøle lidt, inden det skære i skiver.
Rør skyr med sennep, karry, salt og friskkværnet peber.
Flæk bollerne og rist dem på skærefladen. Smør dem med karrydressingen og fyld med salat, tomat, aubergine og kylling. Server straks eller pak dem ind og tag dem med på picnic.