Oksekød med chili og pasta

4 pers.

Ingredienser

500 g makaroni eller spaghetti
8 tsk. jordnøddeolie
1 løg
8 fed hvidløg
frisk ingefær
1 tsk. stødt chili
400 g oksekød i tynde skiver
1 tsk. soya
120 g bønnespirer
frisk koriander

Fremgangsmåde

Kog pasta efter anvisning. Hæld i en sigte og derefter tilbage i gryden. Vend 1/3 af olien rundt i pastaen og stil til side. Skær løg i skiver, svits dem blød i olie. Tilsæt knust hvidløg, finthakket ingefær og chili. Skær kød i tynde skiver, kom det i en wok og lynsteg over kraftig varme til det er brunet. Rør soya, bønnespirer og friskhakket koriander i. Smag til med salt, peber og chili. Rør rundt til alt er gennemstegt.
Tag ingredienserne op af wokken. Kom lidt jordnøddeolie i wokken, tilsæt pastaen og rør let rundt over meget høj varme – til det er gennemvarmet.
Server pastaen med kødet ovenpå.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik