Skaldyrssalat

4 pers.

Ingredienser

200 g krebsehaler
150 g krabbekød, plukket
1 dl creme fraiche 18%
2 spsk. akaciehonning
citronsaft
salt, friskkværnet peber
dild til pynt
citronbåde

Desuden:
1/4 hvidkål, fintsnittet
1 gulerod i julienne
3 jordskokker i julienne
1 spsk. dijonsennep
½ dl hvid balsamico
salt, friskkværnet peber
evt. et nip sukker

Fremgangsmåde

Vend hvidkål med eddike, sennep, salt, friskkværnet peber og evt. et nip sukker. Stil det i køleskab i 1 times tid.
Rør creme fraiche med honning, salt og friskkværnet peber, smag til. Vend gulerod og jordskokker i.

Bland krebsehaler med krabbekød, dryp med lidt citronsaft og krydr med salt og friskkværnet peber. Anret på 4 tallerkner, pynt med lidt dild.
Vend hvidkålen med resten af grøntsagsblandingen og anret den sammen med. Server med citronbåde og lækkert brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik