Spanskrør (Churros)

Ingredienser

3 æg
4 spsk. smør
2 1/4 dl vand
1½ tsk. salt
2 dl mel
vegetabilsk olie til stegning

Fremgangsmåde

Kom vand, salt og smør i en gryde. Kog det op under piskning. Tilsæt melet og rør godt rundt med en (træ)grydeske, til det slipper gryden. Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af.
Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg, til det er helt optaget og absorberet af dejen.
Hæld godt med olie i en gryde eller sauterpande. Kom dejen i en sprøjtepose og tryk dejen ud i ca. 15 cm. lange stykker. Lad dem koge i olien, til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Drys dem med lidt sukker og server straks.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik