Rødkål med tranebær

6 pers.

Ingredienser

1 kg. Rødkål
1 dl balsamico
2½ dl sød. Koncentreret ribssaft
50 g andefedt eller også halv andefedt og smør
4 spsk. Brun farin
2 æbler skåret i små tern. Med skræl
100 g friske tranebær. Skyllede og afdryppede
salt. Friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Fjern de yderste blade af kålen. Halver den og fjern stokken. Skær kålen i kvarter og snit den fint & #8211; Eller brug en foodprocessor.
Smelt andefedt i en gryde og svits kålen ved god varme i ca. 5 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber & #8211; Rør i det af og til. Tilsæt ribssaft. Balsamico og brun farin. Skru ned. Læg låg på og lad det simre i ca. 20 minutter.
Vend æbletern og tranbær i.Lad det simre i yderligere 10 minutter; Smag til med salt og friskkværnet peber.

Køb dit næste sæt sportstøj her