
3 pers.
Ingredienser
1 aubergine skåret i 1 cm. tykke skiver
lidt olie til stegning
3 fed hvidløg skåret i tynde skiver
groft salt, friskkværnet peber
lidt savoykål, fintsnittet
lidt god ekstrajomfruolivenolie
lidt friskpresset citronsaft
100 g semidried tomater i olie
1 kugle bøffelmozzarella, plukket i mindre stykker
1 god baguette
Fremgangsmåde
Rist aubergineskiverne i lidt olie på en varm pande, krydr med salt og friskkværnet peber og tilsæt hvidløg i tynde skiver. Tag dem af varmen.
Del baguette i 2 og flæk hver del på langs.
Vend fintsnittet savoykål i en blanding af lidt olie og lidt citronsaft. Fyld flutes med kål, aubergineskiver, mozzarella og semidriedtomater. Krydr med salt og friskkværnet peber og server straks.