
2 pers.
Ingredienser
2 kyllingebrystfileter
lidt olie til stegning
150 g sobanudler
1/4 dl soya
2 tsk. rørsukker
saft af 1 lim
1 frisk, rød chili uden kerner, finthakket
1 spsk. fintrevet, frisk ingefær
2 gulerødder i julienne
100 g bambusskud, skåret i julienne
1 bdt. forårsløg, fintskåret
1 lille bdt. koriander, bredbladet persille eller mynte
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kog nudlerne efter anvisning på emballage, hæld vandet fra, skyl dem straks med koldt vand og lad dem dryppe af.
Bland soya, en anelse vand, limesaft, chili og ingefær. Vend de afdryppede nudler i dressingen.
Varm lidt olie op på en pande og stege kyllingebrystfileterne, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad dem stege til de er gennemstege, hvorefter de skæres i skiver.
Vend gulerødder, bambusskud, forårsløg og valgte krydderurter i nudelsalaten. Server straks med kylling i skiver.