2 pers.
Ingredienser
2 skiver groft toastbrød
500 g magert, hakket kød
lidt soya
60 g kapers, afdryppet
syltede rødbeder, finthakket
1 god spsk. koncentreret tomatpure
1 god spsk. grovkornet sennep
2 gulerod i små tern
1 rødløg i tynde både
1 pastinak i små tern
1 bladselleri i små tern
1 tsk. flydende honning
salt, friskkværnet peber
½ tsk. chilipulver
olie til stegning
lidt frisk peberrod
Fremgangsmåde
Kom lidt vand i en gryde, tilsæt lidt salt og grøntsagerne. Kog grøntsagerne møre, men så de stadig har lidt bid. Hæld vandet fra og lad dem afdryppe.
Form kødet til 2 flade bøffer, krydr med salt og friskkværnet peber på begge sider og dryp også begge sider med lidt soya.
Rør tomatpure, sennep, salt, friskkværnet peber, chilipulver og honning sammen. Tilsæt de afdryppede grøntsager, vend det hele godt sammen og stil i køleskabet.
Rist brødet. Steg bøfferne på en pande i lidt olie, til de er stegt efter ønske. Kom en bøf på hvert stykke ristet toast og fordel kapers ovenpå. Server med grøntsagsblandingen, friskrevet peberrod og finthakkede rødbeder.