
12 stk.
Ingredienser
2 dl vand
1 dl A38 eller også yoghurt naturel
50 g gær
2 tsk. Groft salt
400 g mel
Kryddersmør.
25 g blødt smør
1 fed finthakket hvidløg
2 spsk. Hakket persille
Fremgangsm & aring;De
Kom vand og A38 i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og mel. Ælt dejen til den er glat og smidig.
Stil dejen tildækket et lunt sted i ca. 1 time.
Slå dejen ned på et meldrysset bord og del den i 12 stykker. Form den til små miniflutes.
Læg dem på bagepapir på en bageplade og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Rids dem med en kniv og pensl dem med vand. Bag i en 225 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Rør smør med hvidløg og persille. Skær små snit i de nybagte flutes & #8211; Skær IKKE hele vejen igennem. Kom lidt kryddersmør i hver revne. Server dem straks som tilbehør.