Røget hellefisk med basilikumcreme

4 pers.

Ingredienser

6 skiver røget hellefisk
4 skiver godt rugbrød
2 spsk. rødløg, finthakket
1 spsk. frisk peberrod, fintrevet
½ agurk, flækket på langs og kerner skrabet ud
et nip cayennepeber
1½ dl græsk yoghurt 10%
1½ spsk. citronsaft
1 håndfuld friske basilikumblade, finthakket
lidt frisk dild
lidt hele basilikumblade
lidt smør til stegning

Fremgangsmåde

Smelt lidt smør på en pande og rist rugbrødsskiverne i det.
Skær agurken i ½ cm. tykke, skrå skiver. Rør yoghurt med cayennepeber, salt, citronsaft, hakket basilikum, rødløg og peberrod – smag det til.
Anret den røgede hellefisk på et fad sammen med basilikumcremen. Pynt med nogle hele blade basilikum og lidt dild. Server med det ristede rugbrød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik