Pasta Sugo

4 pers.

Ingredienser

350 g hakket kalvekød
1 squash, flækket på langs og udkernet, skåret i tern
2 porrer, fintsnittet
2 dåser hakkede tomater af god kvalitet
2 gulerødder i små tern
4 fed hvidløg, knus og finthakket
1 løg, finthakket
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
1 spsk. tyndskåret skal af 1 økologisk appelsin
salt, friskkværnet peber
et nip sukker
frisk basilikum
friskrevet parmesan

Fremgangsmåde

Varm olie op i en gryde og sauter løg, hvidløg og chili, til de bliver klare og bløde. Tilsæt gulerødder, porrer og hakket kød – steg videre og rør i det af og til. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kødet skal blive grynet og adskilt.
Kom squash, tomater og appelsinskal ved – krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. Skru lidt ned og lad det simre i ca. 20 minutter. Spæd evt. med lidt bouillon, hvis saucen er for tyk. Smag til og kom hakket basilikum ved. Server med friskkogt pasta og friskrevet parmesanost.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik