
4 pers.
Ingredienser
1 bdt. Sølvbeder
1 bdt. Grønne asparges
1 bdt. Forårsløg
1 håndfuld bredbladet persille
2 modne bøftomater
10 røde cherrytomater
10 gule cherrytomater
1 rødløg. Skåret i både
olivenolie
Maldon salt. Friskkværnet peber
2 spsk. Rødvinseddike
2 skiver hvidt brød
Fremgangsm & aring;De
Skær bøftomater i mindre stykker. Halver cherrytomaterne.
Bland olivenolie. Salt. Friskkværnet peber og rødvinseddike. Dryp det over tomater og rødløg. Lad det stå og trække i ½ time.
Flæk forårsløg på langs og grill dem på en godt varm grillpande eller også på en udendørs grill sammen med asparges. Bland det med tomaterne og vend persille og sølvbede i ved servering. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Smuld brødskiverne og steg det i lidt olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber til det bliver gyldent. Lad det dryppe af på køkkenrulle og drys det over salaten inden servering;