4 pers.
Ingredienser
12 store kammuslinger, hvis frosne optøet og afdryppet
Maldon salt, friskkværnet peber
200 g sød og saftig vandmelon, skåret i mundrette stykker
½ agurk, skrællet, udkernet og skåret i mindre stykker
1 rødløg i smalle både
12 store, saltede kapersbær, godt skyllede
12 kalamata oliven af god kvalitet
olivenolie + smør til stegning
groft salt, friskkværnet peber
1 håndfuld kørvel
Dip:
2 dl Hellmanns mayonnaise
1 spsk. trøffelolie
saft af ½ citron
groft salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Dup kammuslingerne helt tørre. Varm lidt smør og olie op på en pande og. Krydr kammuslingerne med salt og friskkværnet peber og steg dem 1-2 minutter på hver side – ikke mere for får de får meget, bliver de MEGET kedelige!
Dip:
Smag mayonnaisen til med trøffelolie, citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Salsa:
Halver de godt skyllede kapersbær. Vend melon, agurk, rødløg, kapersbær og oliven sammen med lidt olivenolie. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Fordel kammuslingerne på 4 tallerkner og fordel så salsa’en dekorativt rundt om. Hak kørvel og drys med det. Server trøffel-mayonnaisen til.