4 pers.
Ingredienser
4 oksesteaks af oksefilet
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
2 rødløg
250 g champignon
1-2 lime
4 stk. bagepapir på hver 40 x 40 cm.
Marinade:
1 dl yoghurt
2 spsk. tandoorikrydderi
1 spsk. frisk reven ingefær
1 lille fed finthakket hvidløg
½ tsk. spidskommmen
Fremgangsmåde
Rør først marinaden sammen og kom så bøfferne i. Vend dem godt rundt og lad dem marinere i køleskab et par timer.
Tag dem op af marinaden og kasser marinaden. Krydr bøfferne med salt og friskkværnet peber. Brun dem i olie på en pande og tag dem af.
Skær champignon i skiver. Svits dem på panden til de er gyldne, krydr dem med salt og friskkværnet peber.
Skær rødløg i skiver og fordel dem på bagepapirstykkerne. Læg bøfferne over og drys med champignonskiver over. Skær limefrugt i tynde skiver på hver bøf.
Pak papiret omkring som en gavepakke. Læg dem i en bradepande. Stil dem i en 200 grader varm ovn i 15 minutter.
Server med limebåde, naanbrød og evt. basmatiris.