
4 pers.
Ingredienser
2 porrer, godt rensede og skåret i skiver
300 g små gulerødder, godt vaskede, hele
600 g nye kartofler, skåret i skiver
1 stort bdt. dild
500 g lammesmåkød
2 dl tør hvidvin
1 dl vand
1 dl piskefløde
groft salt, friskkværnet peber
olie
Fremgangsmåde
Tag stilkene fra dilden fra og hak toppene og gem dem.
Varm olie op i en gryde og brun lammekødet, ad et par gange, krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld vin og vand ved. Kom dildstilkene i sammen med kartofler, krydr igen med salt og friskkværnet peber. Skru ned, læg låg på og lad det simre i ca. 40 minutter.
Kom de små, hele gulerødder ved sammen med porrer og piskefløde. Lad det simre i endnu ca. 10 minutter. Tag gryden af varmen, smag til og vend dild i. Server straks.