Stegte kalvekoteletter med kantareller

2 pers.

Ingredienser

2 gode kalvekoteletter uden ben
Maldon salt, friskkværnet peber
smør
150 g kantareller, børstes med en stiv børste
1 spsk. rosmarinnåle, hakket
2 spsk. whiskey
½ dl piskefløde

Fremgangsmåde

Brug ikke vand til kantarellerne, brug en stiv børste for at få dem rene.
Hvis kantarellerne er store, skæres de i grove stykker. Rist dem i lidt smør, til de bliver gyldne, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Tilsæt rosmarin og lad det stege med i et minuts tid. Hæld fløde og whiskey ved, smag til med salt og friskkværnet peber.
Krydr kødet og steg det i lidt smør i et par minutter på hver side, alt efter hvordan de ønskes. Læg kødet på tallerkner, fordel svampesaucen ovenpå og server med ovnbagte kartofler og dampede, grønne bønner.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik