Fyldte portobellosvampe

4 pers.

Ingredienser

4 store portobellosvampe
lidt olivenolie
Maldon salt, friskkværnet peber
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
3 modne, aromatiske tomater, udkernet og finthakket
lidt friske timianblade, hakket
3 skiver lufttørret skinke i små tern
2 små gedeoste i olie

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op på en pande og steg skinke og løg til det bliver gyldent. Tilsæt tomater og steg i et minuts tid, krydr med timian, salt og friskkværnet peber.
Skær stokken af svampene, læg dem med den buede side nedad på en bageplade med bagepapir, dryp dem med ca. 1 tsk. olivenolie hver og drys med lidt salt og friskkværnet peber. Sæt dem i en 200 grader varm ovn i ca. 6 minutter. Fordel fyldet på midten af svampene. Halver gedeostene og læg en ovenpå hver. Gratiner dem i ovnen under grillen, hold øje med dem, de skal kun have til osten bliver blød og let gylden. Server dem med det sammen med et stykke lækkert brød og lidt blandede salatblade vendt med lidt vinaigrette.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik