Nudelsalat med broccoli og kylling

4 pers.

Ingredienser

ca. 300 g kyllingefileter
1 buket broccoli
250 g risnudler
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
Marinade:
saft af 1 citron
4 cm. ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
4 spsk. god soyasauce
Dressing:
saft af ½ citron
4 spsk. fish sauce
1 tsk. sukker
1 frisk rød chili i tynde strimler – uden kerner
4 forårsløg i tynde ringe
Pynt:
usaltede peanuts
frisk koriander eller bredbladet persille

Fremgangsmåde

Skær kyllingefileterne i strimler. Bland ingredienserne til marinaden sammen og kom kyllingekødet i. Vend rundt og lad trække i køleskab i 20-30 minutter.
Skær broccoli i små buketter og kog i letsaltet vand i 2-3 minutter. Afdryp.
Tilbered nudlerne efter anvisning på emballagen. Afdryp. Skyl under koldt vand.
Si marinaden fra kyllingen og smid den væk. Lynsteg kyllingekødet ved høj varme til de er gennemstegte, lige inden de er helt nok kommes strimler af peberfrugt ved.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen. Bland broccoli, nudler, kylling, peberfrugt og dressing sammen. Pynt med peanuts og koriander eller persille.