
2 pers.
Ingredienser
2 skinkeschnitzel i strimler
1 løg i smalle både
4 fed hvidløg i tynde skiver
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. tørret oregano
lidt tabasco
groft salt, friskkværnet peber
olie til stegning
2 avocado i skiver
lidt limesaft
lidt frisk koriander eller bredbladet persille, plukket
1 lime i både
4 tortillas
Fremgangsmåde
Varm olie op på en pande og brun kødet. Kom løg ved og lad det stege lidt med, til det begynder at tage farve. Tilsæt spidskommen, koriander, oregano, lidt tabasco, salt og friskkværnet peber. Rør det hele godt sammen og lad det stege et minuts tid. Tilsæt hvidløg, rør godt og lad det stege i ½ minut. Tag af varmen.
Server kødet sammen med lune tortillas, avocado dryppet med lidt limesaft, koriander/persille, tabasco og lime i både.