Fiskepostej med bacon

6 pers.

Ingredienser

500 g torskefilet
5 skiver bacon
1 løg, grofthakket
2 æggehvider
2½ dl piskefløde
1 spsk. god pesto fra glas
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tag 125 g fisk fra.
Skær resten af fisken i grove stykker og kom i en blender/foodprocessor sammen med 2 skiver bacon, løg, æggehvider, salt og friskkværnet peber. Sæt maskinen igang og tilsæt fløden lidt efter lidt. Læg 2 skiver bacon i en smurt form, hæld halvdejen af farsen i, læg tern af den fratagne fisk på. Rør resten af fiskefarsen med pesto og kom den i formen. Læg den sidste skive bacon over. Dæk formen med bagepapir, sæt i et vandbad og sæt i en 170 grader varm ovn i ca. 1 time. Tag den ud og lad den køle lidt af. Dæk til og stil koldt til næste dag. Server ovenpå blandede salatblade med tomatbåde og lækkert brød til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik