Kalvepostej

6 pers.

Ingredienser

200 g hakket kalvekød
200 g hakket svinekød
1 tsk. herbes de Provence
1 løg, revet
2 fed hvidløg, presset
1 æg
½ dl rødvin
½ dl cognac
125 g kalvelever i strimler
4 laurbærblade
friske stilke rosmarin

Fremgangsmåde

Rør de 2 slags hakket kød sammen med krydderier, løg, hvidløg, æg, rødvin, cognac, salt og friskkværnet peber. Læg halvdelen i en smurt postej form – eller en lille brødform – læg strimler af lever ovenpå og kom resten af kødblandingen på. Læg laurbærblde og rosmarinstilke øverst. Sæt formen i et vandbad og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 1 time. Tag den ud, lad den køle lidt af. Dæk den til og stil den koldt til næste dag.
Server med syltede chilier, salat og lækkert brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik