
2 pers.
Ingredienser
350 g hakket oksekød
groft salt, friskkværnet peber
1 stor spsk. Hellmanns mayonnaise
1 tsk. grovkkornet dijonsennep
2 tsk. kapers
½ rødløg, finthakket
2 grove burgerboller
salatblade
75 g blåskimmelost
2 skiver honningmelon
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader.
Del kødet i 2 og form hver til burgerbøffer, der passer til bollerne. Drys dem med salt og friskkværnet peber og steg dem på en pande, i lidt olie.
Rør mayonnaise med sennep, kapers og løg sammen, smag til med salt og friskkværnet peber. Flæk bollerne og varm dem i ovnen, med skærefladen opad, så de bliver let sprøde. Smør hver halvdel med lidt af mayonnaisen. Læg salat ovenpå den nederste, derefter bøf, så smuldret ost, melon i passende skiver og så den øverste burgerbolle.