4 pers.
Ingredienser
1 rulle færdig tærtedej
revet emmentaler
3 æg
1 dl piskefløde
1 spsk. flødeost
1½ spsk. dild, hakket
½ spsk. paprika
100 g krebsehaler
100 g store tigerrejer, rå og optøede
salt, friskkværnet peber
Dressing:
2 dl creme fraiche 18%
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. citronsaft
3 spsk. dild, hakket
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200 grader. Beklæd en let smurt tærteform med tærtedejen og prik den godt med en gaffel. Forbag tærten i ca. 8 minutter.
Pisk æggene sammen med piskefløde, flødeost, dild, paprika, revet ost, salt og friskkværnet peber.
Pil skallerne af tigerrejerne, skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm. Fordel krebsehaler og rejer ovenpå den forbagte tærtebund. Hæld æggemassen over og bag i ca. 20 minutter. Server tærten varm/lun med dressingen og et godt stykke brød.
Dressing:
det hele røres sammen og smages til.