4 pers.
Ingredienser
1 bk. rucola salat
1 rød peberfrugt
1 stor salatløg
1 avocado
15 cherrytomater
100 g ærter
150 g majs
150 g bacon i tern
4 kyllingebrystfilet
sesamfrø
olie til stegning
50 g udblødte soltørrede tomater
50 g pinjekerner
150 g feta ost
Dressing:
3 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
1 spsk. akaciehonning
3-4 fed hvidløg
1 spsk. dijonsennep
lidt friskpresset citronsaft
Maldon salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Fordel rucola salaten i et fad. Skær peberfrugt i fine strimler, hak løg, skær avocado i tern og halver tomaterne. Fordel det hele over salaten.
Steg bacon sprødt på en tør pande.
Smør kyllingefileterne med lidt olie og drys sesamfrø over dem. Kom olie på en pande og steg kyllingefileterne i 5-8 minutter på hver side. Skær kødet i strimler og læg dem ovenpå slaten sammen med bacontern.
Drys med hakkede soltørrede tomater, ristede pinjekerner og smuldret fetaost.
Rør dressingen sammen, smag til med citronsaft, Maldon salt og friskkværnet peber og hæld det over.
Server med lunt brød.