Tournedos med bagte grøntsager

4 pers.

Ingredienser

4 bøffer af oksemørbrad a 175 g pr. Stk.
4 skiver bacon af god kvalitet
Maldon salt. Friskkværnet peber
2 røde peberfrugter i grove stykker
½ frisk. Rød chili i tynde skiver
1 squash i tykke skiver (3 cm.)
1 helt hvidløg. Delt i fed med med skal på
75 g pinjekerner
½ dl olivenolie
1 stor håndfuld basilikum. Hakket
smør og olie til stegning

Fremgangsm & aring;De

Kom peberfrugt. Squash. Chili. Pinjekerner og hvidløgsfed i et fad. Hæld olivenolie over og vend det hele godt rundt. Krydr godt med salt. Friskkværnet peber og hakket basilikum. Sæt i en 170 grader varm ovn i 30-40 minutter.
Vikl baconstykkerne om bøfferne. Varm smør og olie op på en pande og brun bøfferne godt hele vejen rundt Så bacon bliver gyldent og sprødt. Steg dem derefter 1 minut på hver side; Krydr dem med salt og friskkværnet peber og læg dem i et ovnfast fad. Giv dem 180 grader i 5 minutter. Eller til de er som ønsket. Anret bøfferne med de bagte grøntsager og friskkogt pasta af god kvalitet. Der er kogt al dente. Server straks.